Hvad er Reiki

reiki-vaerelse
Reiki er japansk og betyder universel livsenergi.

Reiki er energi til hele dit system og under en behandling, vil energien finde vej til det sted i din krop eller sjæl, hvor du har brug for denne energi.

Reiki støtter din personlige heling på både det fysiske, psykiske og åndelige plan. Det understøtter samtidig andre former for behandling og kan være til stor hjælp for syge, ældre og døende.

En Reiki behandling kan gives, hvor klienten lægger sig (påklædt) på en briks med et tæppe over, hvorefter jeg lægger mine hænder på forskellige positioner på forsiden og bagsiden af kroppen. Det varer ca. 1,5 time. Det er forskelligt fra person til person, hvor mange Reiki behandlinger, der skal til for at skabe balance. Man må påregne mindst fire behandlinger men helst fem i træk over fem efterfølgende dage – eller så tæt på hinanden som mulig. Den femte behandling er meget effektfuld, da klientens energisystem nu er gennemarbejdet. Afhængig af årsag og hvor effektfuld healingerne er, kan der evt. følges op med regelmæssige behandlinger f.eks. hver uge, hver 14. dag eller en gang om måneden.

Reiki behandling kan også modtages via fjernhealing, som er lige så effektfuld som en “hænder på” healing og ofte kan mærkes i kroppen. Tidspunkt for en fjernhealing aftales og varer ca. ½ time. Fjernhealing er godt til børn, ældre og svagelige, samt hvis det ikke er muligt at lægge hænder på.